Sergej Zabijako, administrator portala

                           

Dragi prijatelji! 

Moj novi projekat - turistički portal "CG4.ME: Crna Gora Za Mene" spreman je da radi u beta verziji.

Sada meni treba vaše učešće i saradnja u popunjavanju baze podataka o lijepim i turistički važnim, zanimljivim, korisnim i ne istraženim mjestima u Crnoj Gori. Samo treba da se registrujete i dodate interesantno prirodno mjesto, istorijsku lokaciju, turističku atrakciju, o kojem bi na vaš pogled bi trebali da znaju turisti.  Dodavanjem ovih informacija dobijate i POENE sistema koje možete koristiti za slanje plaćenih oglasa ili reklama na portalu. Stoga, dodajući nekoliko zanimljivih turističkih sadržaja, a ne komercijalnog vida, npr. možete na godinu dana objaviti informacije o iznajmljivanju kuće na Durmitoru, svom kafiću na obali i sl. Pored turističkih atrakcija, portal je od velikog značaja za upućivanje informacije, što je neophodno za turiste koji prvi put otkriju Crnu Goru ili planiraju kupovinu nekretnina i povezuju dio svog života sa Crnom Gorom. Ova vrsta informacija se na portalu stavlja besplatno i na neodređeno vreme, a obelježava se tipom "Informacije".

Takođe želim da pozovem agencije koje pružaju usluge u oblasti turizma, nekretnina, stanovanja, prevoza, koji imaju širok spektar usluga za uspostavljanje povoljnih uslova za informativnu interakciju.

Istovremeno, želim posebno naglasiti da portal CG4.ME nije agencija i ne pruža druge usluge, osim za oglašavanje i informisanje. Baza se popunjava na crnogorskom (srpskom) jeziku. Po mjeri prikupljivanja informacije, portal će biti aktiviran na engleskom, njemačkom, kineskom i ruskom jeziku. Dakle, vaši podaci, ponude za uslugu vidjeće veliki broj ljudi širom svijeta.

I naravno, molim vas, kad god je to moguće, da prijavite netačnosti i greške koje ćete primjetiti putem el. poste: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili porukom na portalu.

 

Sa poštovanjem, 

izv. direktor d.o.o. "Promo-Montenegro",

doktor IT nauka, MBA u marketingu, profesionalni fotograf 

Sergej Zabijako

 

 

TERMS AND CONDITIONS OF END USER LICENSE AGREEMENT