Parking servis Podgorica

USLUGA

Detalji oglasa

ID oglasa: 245
Prikazano: 936
Ističe: nikad ne ističe
U kategorijama: Prevoz
0.00 (0 glasova)
Cijena je po dogovoru
Kontakt Parking servis Podgorica.

19. Decembra bb Južna, tribina Gradskog stadiona, Podgorica, Crna Gora.

Telefon: +382 20 665515

Radno vrijeme: od 07-15h
http://www.parkingservispg.me
email: ..........Pokazati
Dodato 2018-02-27 17:13:08
Wedding photographer Sergej Zabijako

Opis

Parking servis Podgorica.

"Parking servis Podgorica" d.o.o. Podgorica bavi se upravljenjem, korišćenjem i održavanjem javnih parkrališta i garaža na teritoriji Glavnog grada Podgorica. Društvo je osnovano aprila 2007. godine od strana Glavnog grada Podgorica.  Raspolaže sa 5019 parking mjesta, od čega 3085 na opštim parkiralištima - zonama, 697 u garažama i 1237 parking mjesta na parkiralištima sa kontrolisanim ulaskom i izlaskom vozila.
Od svoga osnivanja do danas Društvo je prošlo kroz nekoliko faza i dostiglo konkurentan kvalitet usluga. Poštujući propise Društvo kontinuirano rješava problem parkiranja u Glavnom gradu vodeći računa da pomogne svim građanima da se njihov problem parkiranja riješi kako bi smo im život u našem gradu učinili prijatnijim.

Osnivačkim aktom "Parking servisu Podgorica", povjereni su sljedeći poslovi od javnog interesa:• Uslužne djelatnosti u kopnenom saobraćajuPored ovih poslova, "Parking servis Podgorica" obavlja i sljedeće djelatnosti:• Djelatnost reklamnih agencija,• Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada,• Održavanje i popravka motornih vozila,• Iznajmljivanje vlastitih ili nevlastitih nekretnina i upravljanje njima.

Specifični detalji

Telefon: ---

Lokacija

Podgorica (glavni grad), Centar i sjever, Montenegro
19. Decembra bb Južna tribina Gradskog stadiona Podgorica Montenegro

Komentari

Ocjena

Kvalitet
Nivo cijene
Zadovoljstvo od kontakta

Recenzije korisnika

Dodajte recenziju