Panoramski put: Krug oko Korita

INFORMACIJA

Detalji oglasa

ID oglasa: 201
Prikazano: 695
Ističe: nikad ne ističe
U kategorijama: Panoramski putevi
0.00 (0 glasova)
Kontakt Panoramski put: "Krug oko Korita". 65 km.
https://goo.gl/YSTebk
email: ..........Pokazati
Dodato 2018-02-26 08:54:35
Wedding photographer Sergej Zabijako

Opis

Panoramski put: "Krug oko Korita". 65 km.
"Jedan kameni grad na brdu, jedan vojvoda. Prva kapija između dimenzija. Pogled u grlo sokola. Nizbrdica i kamen kao terapija za duh i tijelo. Druga kapija između dimenzija".
Dužina: 65 km Podgorica – Medun – Kučka Korita – Zatrijebač – Fundina – Podgorica
Stanje na panoramskom putu „Krug oko Korita“

Manji odroni na panoramskom putu 4 „Krug oko Korita“ između sela Vrbice i Meduna, put je prohodan i bez problema se može voziti.


Radovi na panoramskom putu 4 „Krug oko Korita“ na dionici između Orahova i Kučkih korita u dužini od oko 9 km. Put je prohodan, povremeno može doći do kraćih zastoja ili kratkog prekida saobraćaja. Završetak radova se očekuje polovinom juna 2017.god.
Radovi na panoramskom putu 4 „Krug oko Korita“ na dionici između Kučkih korita i Fundine u dužini od oko 24 km. Put je je prohodan ali u lošem stanju, povremeno može doći do kraćih zastoja ili kratkog prekida saobraćaja. Vozite polako. Završetak radova se očekuje polovinom juna 2017.god.

Ova ruta je izuzetno pogodna za jednodnevni izlet. Put je dug 65 kilometara, dovoljno da se za nekoliko sati ne samo pobjegne od svakodnevnog života, već i zaroni u jedan sasvim drugačiji svijet.
Svijet u kom se smjenjuju raznoliki pejzaži, bilje i mirisi, od mediteranskih do visokoplaninskih, ali i obilježja različitih civilizacija, kultura i religija. Najznačajnije atrakcije su pješačka staza do vidikovca „Grlo sokolovo“ i posjeta muzeju Marko Miljanov na Medunu.
Izvor: NTO CG.

Specifični detalji

Dužina, km: 65
Telefon: ---

Lokacija

Montenegro
Podgorica, Montenegro

Komentari

Ocjena

Kvalitet
Nivo cijene
Zadovoljstvo od kontakta

Recenzije korisnika

Dodajte recenziju

Vezano za ovu kategoriju