Allegra Krstarenja Crna Gora

USLUGA

Detalji oglasa

ID oglasa: 203
Prikazano: 917
Ističe: nikad ne ističe
U kategorijama: Turističke agencije
0.00 (0 glasova)
Cijena je po dogovoru
Kontakt Allegra Krstarenja Crna Gora.

Marina bb, Putnički Terminal, Bar, Crna Gora, 85000.

Telefon: +382 67 64 11 64

E-mail: info@allegrakrstarenja.com
https://www.allegrakrstarenja.com/
email: ..........Pokazati
Dodato 2018-02-26 09:25:08
Wedding photographer Sergej Zabijako

Opis

Allegra Krstarenja Crna Gora

Ukoliko ste oduvijek željeli da zakrstarite nekim od luksuznih kruzera i uživate u svim čarima mora i budite se svakog jutra u drugom gradu,  mi smo tu da lakše ispunite Vaše želje…
Agenciju Allegra sačinjava tim mladih i iskusnih ljudi, spremnih da sa osmjehom saslušaju sve Vaše zahtjeve i zamisli, i da ih na najbrži način ostvare….
Ukoliko ste pristalica grupnih putovanja, Allegra za Vas uvijek ima aktuelne grupne polaske od obilaska Mediterana preko Baltika, Kariba i dalekog Istoka do mnogih drugih atraktivnih destinacija.
Ukoliko ste, ipak, pristalica individualnih putovanja i želite da sve bude organizovano shodno Vašem slobodnom vremenu, prepustite to našem timu koji će se potruditi da Vaše vrijeme kvalitetno organizuje na nekim od Vama najzanimljivijih destinacija. Naš tim će Vam olakšati i put do ukrcajne luke ili neke udaljene destinacije, brzim i najpovoljnijim avio ponudama i transferima,i na taj način učiniti putovanja nikad bližim i nikad jednostavnijim.
Ono čime se Agencija Allegra ističe jeste posvećenost isključivo krstarenjima i pomorskim poslovima, te smo na taj način i postali glavni zastupnici svihsvjetskih kompanija za Crnu Goru, Srbiju i region.
Uživajte u atraktivnim destinacijama kao što su Mediteran, Grčka ostrva, Karibi, Kuba, Norveški fjordovi, Dubai, Južna Amerika i Sjeverna Evropa ili se usudite da se ukrcate na krstarenje oko svijeta.
Direktna veza sa kompanijama omogućava nam najpovoljnije cijene u regionu i šire, kao i to što su cijene prilagođene našem tržištu,te smo u mogućnosti da za svačiji budžet pronađemo krstarenje….
Costa Cruises, MSC Cruises, Royal Caribbean Cruises, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line, Celestyal Cruises ili da se odlučite za bilo koju drugu kompaniju kojom bi putovali, mi smo tu da proces bukiranja učinimo jednako prijatnim kao i samo krstarenje….
Kao članica IATE ( International Air Transportation Association) Allegra nudi vrhunsku i profesionalnu uslugu u ovom segmentu poslovanja kroz brzu i efikasnu nabavku avionskih karata za sve svjetske destinacije uz najniže cijene.

Specifični detalji

Telefon: +382 67 64 11 64

Lokacija

Bar, Primorje, Montenegro
Marina bb, Putnički Terminal 85000 Bar, Crna Gora

Komentari

Ocjena

Kvalitet
Nivo cijene
Zadovoljstvo od kontakta

Recenzije korisnika

Dodajte recenziju